Baby it's cold outside!

Met deze kou buiten is het deste lekkerder te haken binnen, misschien wel met garen van 50% merino wol?

De heerlijk zachte, luxe draad van de Scheepjes Merino Soft is gemaakt van 50% Superwash Extra Fine Merino Wol, 25% micro en 25% acryl. De fijne structuur van de Merinowol zorgt voor een zijdezachte 'look and feel'. De zachtheid van het garen maakt het bij uitstek geschikt voor het haken en breien van kledingstukken, zoals truien, vesten en omslagdoeken. Deze kwaliteit laat zich bovendien ook prima wassen op 30 graden.

Dit kleurenpallet bestaan uit de volgende kleuren: 627 Manet, 625 Kandinksy, 628 Bottecelli, 617 Cézanne en 602 Raphaël.

Lees meer »

Flower forrest

Ik voel me blij en dus heb ik zin in gezellige kleuren! :)

Deze garen zijn van Scheepjes Larra en hebben een mooie gemerceriseerde katoenen kwaliteit, zijn sterk en met een subtiel glansje, kortom: een feest om mee te haken en breien! Dit fijne garen is verkrijgbaar in maar liefst 68 tinten.

De kleuren op het kleurenpallet hebben kleurcode 7416, 7442, 7380, 7309 en 7414. 

Lees meer »

Breathe in

De zachte, zomerse kwaliteit van Scheepjes Linen Soft is gemaakt van hoofdzakelijk linnen en katoen en de gesloten draad maakt het garen bij uitstek geschikt om te haken maar ook zeker om te breien. Elk project krijgt een luxe en verfijnde uitstraling en het materiaal maakt het erg draagbaar. De fijne, zachte structuur geeft elk project een luxueuze look-and-feel. Het garen is verkrijgbaar in 33 prachtige kleuren, welk zich onderling zeer goed laten combineren.

De kleuren van dit palet zijn: 615, 629, 606, 627 en 616.

Lees meer »

Sweet bird

Zo zacht en zoet met het voorjaar voor de deur! Het zonnetje breekt weer door, de vogeltjes fluiten en er ploppen bloemetjes naar boven. Inspiratie genoeg dus!

Ongekend zachte garen, nog zachter dan zijde. Dit garen is bij uitstek geschikt voor het maken van Tunisch gehaakte omslagdoeken, waarin meerdere kleuren gecombineerd worden. 100% plyester.

Scheepjes Eliza, kleuren; 229 Posy Bouquet, 231 Baby Blue, 228 Satin Bow, 230 Power Puff en 238 Orange Ochre. 

Lees meer »

Sunny flower

Wil je een beetje kleur in je leven brengen met dit grijze weer? Geïnspirreerd door de prachtige zonnebloem met de trend van nu: okergeel!

Scheepjes Colour Crafter, kleuren; Eindhoven, Gouda, Haarlem, Kampen en Terneuzen.

Lees meer »

Twinkle twinkle little star

...do you know how loved you are? Prachtige glittergaren van 75% katoen en 25% polyester. Met dit garen kan je veel kanten op, het project gaat er ongetwijfeld super mooi uitzien met een beetje sparkle! 

Scheepjes Twinkle, kleuren; 922, 930, 932, 915 en 937.

Lees meer »

Magic forest

De bossen kunnen zo magisch zijn! Zo ook deze kleurencombinatie. De fantastische garen van Scheepjes zijn 100% katoen en heerlijk zacht! 

Deze garen zijn van Scheepjes Catona, kleuren; Light Coral, Yellow Gold, Kiwi, Forest Green en Dark Olive.

Lees meer »

Nature's Miracles

Wil je een beetje frisse natuur in je interieur? Met dit kleurenpallet breng ik je een beetje opweg. De garen zijn stone washed, wat een stoer effect geeft. 

Deze garen zijn van Scheepjes Stone Washed XL; kleuren Beryl, Coral, Pedriot, Canada Jade en Black Onyx.

Lees meer »

Verschillende formaten, zelfde patroon

Wil je (bijvoorbeeld) een moeder met kind haken maar heb je maar één patroon? Door te spelen met verschillende diktes garen krijg je verassende resultaten. Ik heb de kleine giraffe gehaakt met enkel draad (acryl garen) en de grote heb ik gehaakt met driedubbel draad (zie filmpje bij tip 2). Super schattig toch?! Leuk voor bijvoorbeeld een kraamcadeau. :) 

Lees meer »

Beautiful sunset

Zit je al met je gedachten bij de zwoele zomeravonden en de prachtige zonsondergang? Dit kleurpalet geeft je inspiratie voor een kleurrijk en warm project.

Deze garen zijn van Scheepjes Colour Crafter; Middelburg, Brussel, Apeldoorn, Amersfoort en Antwerpen.

Lees meer »

Coziness toevoegen tijdens de koude dagen

Brr, koud koud koud! Hoe heerlijk is het dan om lekker knus binnen te zitten met een warme kop thee of koffie. En niet te vergeten, haakwerkje erbij!

Een heerlijke plaid haken of een warm vest, dit seizoen vraagt er gewoon naar. Daarom een prachtig kleurenpalet voor de koude winterdagen.

De garen zijn van Scheepjes Colour Crafter; Veendam, Gent, Leiden, Eindhoven en Oostende.

Lees meer »